Шахерезада

Готельно-ресторанний комплекс «Шахерезада» – це неповторне місце, з чарівним східним стилем, при першому знайомстві з яким, неможливо стримати свого захоплення. Новий банкетний зал на 250 місць не має собі рівних за красою інтер’єру у Вінниці. А в 12-ти нових готельних номерах Ви завжди зможете відпочити і розслабитися.

шахереада

Готельно-ресторанний комплекс «Шахерезада»

-

Директор

Шелест Руслан Петрович

 

Ресторан “Шахерезада» розташований в по вул. Київська,91

Телефони: (0432)61-94-88; (067) 992-41-23; (093)092-51-08

Тип підприємства – закрите акціонерне товариство.

Форма власності – колективна.

Основною метою ресторану «Шахерезада» є здійснення виробничо-торгівельної діяльності, що передбачає одержання прибутку на вкладений капітал і задоволення соціально-економічних інтересів акціонерів, сприяння прискоренню формування регіонального ринку підприємств громадського харчування.

Ресторан «Шахерезада» відноситься до підприємств громадського харчування вищої категорії, тому що відрізняється найбільш високим рівнем обслуговування споживачів, складністю асортименту продукції, яку виробляють та реалізують, а також високим класом архітектурно-художнього оформлення приміщень та сучасним технологічним оснащенням.

Підприємство займає площу 650 м2. На цій площі розташовані: хол ресторану, гардероб, складські приміщення, технічні та адміністративні приміщення, виробничий цех, кондитерський цех, зали ресторану та готель.

В ресторані звичайно застосовується одна з двох форм обслуговування – індивідуальна та бригадна

 

НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ

Обслуговування населення:

Господарча діяльність ресторану поділяються на три групи:

1.Передзакупівельні процедури: розробка виробничої програми підприємства; розробка прейскуранта напоїв по меню вечері; розрахунок сировини по меню вечері; складання заявки на отримання продуктів; представити стандарт якості на сировину, продукти або напівфабрикати.

2.Оргнізація приготування їжі: розробка технологічних карт; розробка схем технологічного процесу приготування страв; матеріально-технічне забезпечення технологічного процесу приготування їжі.

3.Організація обслуговування: технологія обслуговування по типу “шведський стіл”; технологічний процес обслуговування по типу банкет-прийом; матеріально-технічне забезпечення технологічного процесу обслуговування.

бенкетна_зала

Гостинна зала

 

Працівники готельно-рестранного комплексу мають такі переваги:

• можливість кар’єрного росту;

• навчання та удосконалення професійних навиків;

• стабільну офіційну зарплату та індивідуальні премії;

• збільшення рівня зарплати відповідно до росту професіоналізму;

• енергійний молодий колектив, дружні зустрічі, спільне навчання на тренінгах.

Учні ДПТНЗ «ВМВПУ» уже впродовж 7-ми років із задоволенням проходять практику у готельно-рестранному комплексі.

первинна_обробка_мяса

Первинна обробка мяса

приготування котлет по-київськи

Приготування котлет по-київськи

приготування рибних рулетиків

Приготування рибних рулетиків

приготування_гарніру

Приготування гарніру