Кухар-кондитер

Склад методичної комісії:

  1. Пахолюк Олена Миколаївна: викладач спеціальних технологій, викладач вищої категорії, старший викладач;
  2. Мазур Раїса Анатоліївна: викладач спеціальних технологій, викладач І категорії;
  3. Качкур Олена Іванівна: викладач спеціальних технологій, викладач спеціаліст;
  4. Молодова Наталя Анатоліївна: майстер виробничого навчання 12 т.р. І категорії; «майстер виробничого навчання І категорії»
  5. Андрущенко Людмила Степанівна: майстер виробничого навчання 12 т.р. «майстер виробничого навчання І категорії»
  6. Прядун Віта Сергіївна: майстер виробничого навчання 12 т.р.
  7. Войцещук Алла Григорівна: майстер виробничого навчання 9 т.р.
  8. Олійник Любов Михайлівна: майстер виробничого навчання 12 т.р.

 

Головним завданням методичної комісії є удосконалення процесу навчання і виховання учнів, турбота про підвищення якості уроків; впровадження ефективних форм, методів, інноваційних технологій, технічних засобів навчання; розповсюдження  передового педагогічного досвіду, удосконалення комплексно – методичного забезпечення.

Проблема, над якою працюють викладачі та майстри виробничого навчання методичної комісії: "Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес»

Згідно цих напрямків впродовж навчального року проводяться відкриті уроки, заходи, конкурси професійної майстерності та предметні олімпіади, майстер-класи.

Працюючи над методичною проблемою, викладачі методичної комісії та майстри виробничого навчання розробляють:

- авторські електронні навчально-методичні комплекси «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Малювання та ліплення», «Технології», виробниче навчання за професією «Кухар. Кондитер»

- телекомунікаційні проекти «Наш ресторан», «Обрядовий хліб Поділля», «Дієта без дієт», «Їжа Богів».